Привіт! Нарешті вирішила оновити ванну кімнату, бо стара тумба і шафки вже зовсім зносилися і псують весь вигляд простору. Хочу підібрати красиві та практичні меблі для ванної, щоб вони були місткими, зручними і водночас стильно виглядали. Особливо важливо, щоб матеріали витримували підвищену вологість і легко чистилися. Буду вдячна за будь-які поради та рекомендації, щоб ванна кімната дійсно виглядала сучасно і затишно.
top of page
dash! design-school
Щоб побачити, як це працює, перейдіть на опублікований сайт.
Де купити меблі для ванної?
Де купити меблі для ванної?
2 коментарі
Вподобати
2 коментарі
Коментування цього посту більше не доступне. Зверніться до власника сайту, щоб дізнатися більше.
bottom of page
Коли я почала облаштовувати ванну, зрозуміла, що прості полички і тумби не створять того затишку, про який мріяла. Хотілося, щоб меблі були не просто практичні, а й красиві, щоб приємно було проводити час навіть у маленькому приміщенні. Щоб не витрачати тижні на пошуки в магазинах, в інтернет магазині Агромат замовила меблі для ванноі https://www.agromat.ua/mebli-dlya-vannoyi-kimnati/ Вибір там величезний, є і сучасні, і класичні моделі, і все виглядає як на фото. Коли привезли і встановили, я була у захваті — кольори гармонійні, матеріали якісні, а дизайн дуже функціональний. Тепер ванна стала місцем, де хочеться залишатися, а не просто виконувати рутинні справи.